Bye bye bees…

Så sluttede vores karriere som biavlere! Son tidligere skrevet både herinde og på facebooksiden, har bierne været i vores overvejelser et stykke tid, både fordi det kniber med tiden til at passe dem, med en dreng på 14 måneder og en mere i vente om 4 måneder, en ejendom der skal gøres en del ved, og andre hobbyer så fx heste, men prikken over iét der fik os til at fuldende beslutningen, er at vi begge reagere allergisk over for bistik, og det har taget toppen af glæden ved at have bier.

Derfor tog vi en beslutning om at få den sat til salg, og der var hurtigt interesser for dem, så lørdag d. 12 august, blev de både synet af en kyndig biavler (som man skal for at man må flytte med bier) og senere på aftenen blev de afhentet.

Det er både lidt underligt, da vi begge syntes det er har været spændende at arbejde med og rigtig godt kan lide tanken om at de noget af det allermest naturlige og vigtige for at få træer og buske til at bære frugt, men det er samtidig også en kæmpe lettelse ikke at have den dårlige samvittighed hængende over hovedet hele tiden om at vi ikke har været i bierne et godt stykke tid! Vejrguderne har bestemt ikke gjort det nemt at være biavler i år – vi har flere gange siddet ved aftensmaden og snakket om at når Villads er puttet, så skulle vi i bierne, og så begynder det at regne!

Nu må vi se tiden an, og se om lysten til bier måske vender tilbage engang når vores børn er større og måske har lyst til at deltage.