Der er kommet liv i den gamle hestestald

Nu er det igen et stykke tid siden jeg har fået opdateret hjemmesiden – må snart til at stramme lidt op! 🙂 Men der skal findes tid til det hele – håber mange af jer følger os på Facebook og/eller Instagram, hvor vi begge steder har en side med navnet Landlivet.dk hvor jeg ofte ligger billeder og små historier ud om vores liv og gøren på landet.

Lørdag d. 7 januar, kørte vi til Møldrup for at hente de to ifolede fjordheste, som vi havde købt allerede inden der viste sig at det ikke gik med den grå, og vi fik den sendt retur. Vi var oppe og se dem midt i december, og oprindeligt skulle vi kun have ÉN – men ham vi købte dem af havde dårlig ryg og havde indset han ikke kunne have dem mere, og ville frygteligt gerne de kom somme sted hen. Vi fik et rigtig godt tilbud på begge hopper, og oprindeligt var det ene føl i maven solgt, som vi så efterfølgende har købt “fri” så begge føl der kommer til sommer er vores.

Da vi kørte der fra, var der virkeligt noget at tænke over, den “gamle” hoppe Petra, som snart fylder 17 år (men som er meget ung af sind 🙂 ) er medaljekåret, og Mille er hendes datter, som også er kåret. De har gået sammen altid og er utroligt glade for hinanden – det er stort set det eneste minus der er ved dem, hvis jeg skal sige noget, så er det at de er så frygteligt afhængige af hinanden, men det må vi arbejde på. Men da vi kørte der fra, ture jeg ikke sige noget, og ventede på Mortens udspild, som sagde han syntes dælme det var et fint tilbud vi havde fået på begge hopper, og at vi jo næsten var “nød” til at tage dem begge :).

Vi aftalte allerede med ham da vi var oppe og se dem, at vi nok først var klar til at få dem hjem i starten af det nye år, da der lige var noget hegn osv, der trængte til lidt nye pæle og lidt nyt tråd hist og her, men det var intet problem, det var vigtigst de kom til et godt hjem.

Dagen før vi hentede dem “kom vi til” at investere i video overvågning til hestetraileren, det har vi faktisk snakket om et stykke tid, at når vi skulle til at køre med heste, er det rart at kunne holde øje med dem under kørslen. Begge hopper gik lige op i traileren, og stod så fint under hele turen hjem.

Søndag var vi i Esbjerg og hente lille Lady – Villads´ lille pony, som vi gav ham i julegave – hun er simpelthen bare SÅ sød og rar, hende er jeg sikker på både Villads og en masse andre børn vil få masser af glæde af.

I fredags var vi oppe af ved Skanderborg og hente en lille ponyvogn til Lady, og jeg har bestilt et seletøj hjem fra en tysk side på nettet, som kom i onsdags, så nu må vi i gang med at træne med lange liner, så vi snart kan komme ud og trille med den lille vogn 🙂

Og i dag flytter der sørme endnu en beboer ind – vi har købt en ældre rødgul hoppe, som jeg kan ride, som også er ret godt kåret, så vi håber lidt at hun stadig kan komme i fol. Lika som hun hedder har tidligere haft 4 føl, men været brugt som mor/datter hest de sidste 3 år, så der er ved at være længe siden hun har haft føl, men vi håber det kan lykkedes endnu.