Efterårsferie med kastanjedyr, masser af leg og cykelture

I år bød efterårsferien på en masse skønne cykelture bl.a. op i Ølgod by skov der ligger lige oppe på den anden side af byen (ca. 2,5 km fra os) der fandt vi både mos og kogler, snakkede om de fine farver skoven har lige nu og hyggede med at kigge på pinde og meget mere.

Mandag aften var vi alle hos Farmor og spise, og Villads blev og overnattede, så Morten og jeg kunne bruge tirsdag formidag (mens Josefine sov) på at rykke rundt på legeværelse og nuværende soveværelset hvor vi sover midlertidigt mens vi bygger 1. sal.
Det er nemlig et dejligt stort rum, som vi vil bruge som legeværelse til dagplejebørne. Så det fik vi startet på og er i fuld gang med at lave planer for indretningen.

Villads og jeg har også lavet kastanjedyr, mor prikker for med en strikkepind og så sætter Villads tændstikker og piberensere i – tænk en tradition der er så gammel og så simpel stadig er så skøn en beskæftigelse.

Og ja så har der også bare været tid til en masse dejlig leg både ude og inde, en tur i legeborgen med Villads og “Moster Søren,” hygge i sofaen med et tæppe og højtlæsning osv – hvor har vi nydt det.