Fyldte svinekoteletter

I lørdags havde vi besøg af et hold venner, og selvfølgeligt skulle de smage noget fra vores nyslagtede dropmadspildsgrise, valget faldt på fyldte koteletter, som var lidt af en debut for os at lave, men resultatet blev rigtig godt 🙂

Svinekoteletterne skal gerne have en hvis tykkelse, så man kan skære ned igennem dem i fedtkanten og så laver man en lille lomme til at putte lækre ting i.

Jeg smurte dem i dette tilfælde med en flødeost med paprika og chili, men man kan bruge lige den smag man syntes bedst om eller købe en neutral og røre med forskellige lækre krydderurter og måske hvidløg. Derefter tilsatte jeg renset og skiveskåret friske champignoner, tomatstykker og finskåret porreringe, puttede dem i en bradepande med bagepapir og gav dem 20-25 min. i ovnen (alt efter størrelse)  ved 200 grader.

Man kan jo putte lige det fuld i man ønsker, spørre den med marinader osv, er sikker på de også er velegnet på grill, jeg kværnede lidt salt/chili blanding på dem inden de røg i ovnen, men det kan man jo igen gøre som man vil.