Landlivet.dk har 2 års fødselsdag!!

I dag er det 2 år siden af Landlivet.dk “gik i luften” – det er næsten ikke til at forstå at det der startede med bare at være en side vores familie og venner kunne følge med i hvad vi gik og lavede nu er blevet en velbesøgt side.

Hjemmesiden har i år, fået både en “Lillesøster & Lillebror” i form af en en side på både Facebook og Instagram, hvor vi lidt oftere dele billeder og små hverdagshistorier fra vores lille hobbylandbrug. Vi har mere end 100 følgere på begge sider, og er du ikke allerede en af vores følgere, er du mere end velkommen!

En to års fødselsdag giver også anledning til at spekulere over hvad der skal ske det næste år, de næste 5 år, 10 år, ja måske endnu længere – hvordan skal det udvikle sig? Ideer er der nok af, men nogen gange må man desværre også nive sig selv i armen når man drømmer lidt for meget og se realiteterne i øjnene – kan de her drømme overhovedet blive til virkelighed? Vi har mange ideer på tegnebrættet for hvordan vi kan udvikle vores lille hobbylandbrug med omtanke for miljø og dyrevelfærd, om det bliver ved med at holdes på hobbyplan eller på sigt bliver noget der gør at måske en af os kan arbejde med det halv- eller fuldtids, kan kun tiden vise.

Vi håber i vil blive ved med at følge med på siden – uanset hvilken vej det går.