Landlivets bondeomelet

Landlivets Bondeomelet:

Omelet er her huset tit lig med “oprydning af køleskab” eller at vi har nogle rester vi skal have brugt. Vi har fundet frem til en grundopskrift vi syntes er lækker, og tilsætter forskellige grønsager og kød, alt efter hvad vi har af rester.

 

 

 

4-5 æg fra fritgående landhøns
250g Karolines køkken hytteost med grillet peberfrugt
225g spinat
75g chedarost

1 stk stegt kyllingefelet (evt. en rast fra dagen før, eller brug hvad du ellers har ved hånden, bacon, skinke eller ligende.)
salt og peber efter smag

Skær kyllingefiletten ud i aflange flade stykker. Blend æg, spinat, salt og peber, tilsæt hytteosten og held det på en varm pande, og læg kyllingestykkerne ned ved og slut med at drysse osten på. Steg den til den er gennemstegt, og servere med friske tomatskiver.

Velbekomme!