Mine første hjemmestrikkede strømper

Til min fødselsdag i januar, fik jeg 4 nøgler strømpegarn, 5 strikkepinde og en strikkeopskrift på raggsokker af min svigerinder og svoger. Jeg var vist kommet til at udtale mig til en familiesammenkomst, at jeg godt kunne tænke mig at lære at strikke strømper, så derfor denne gave.

Tja så stod jeg der med garn og strikkepinde og kløede mig i håret, for anede ikke hvordan jeg skulle starte eller begynde, og havde aldrig lært at læse en strikke opskrift, -faktisk viste jeg ikke engang hvordan man slog masker!! Havde vist i min barndom prøvet at strikke ret, men anede ikke hvordan man lavede en vrangmaske, så dette projekt var lidt op at bakke.

Det tog mig indtil marts måned før jeg en dag blev så stædig og tænkte at det kunne da ikke passe, at jeg ikke kunne finde ud af at strikke strømper!! Jeg fandt forskellige små videoer på nettet, om hvordan man skulle slå masker op og derefter hvordan jeg skulle lave ret og vrang masker, og så gik jeg ellers igang.

Da skaftet blev færdigt, hjalp min veninde mig med hælen, og så var der næsten en færdig sok! Hun måtte nu os hjælpe mig med hæl nr. 2, men så sad den der næsten os, -jeg var pave stolt.


Siden er det blevet til lidt flere par, og jeg er blevet rigtig glad for at strikke, syntes der er utroligt afstressende, -det kan vi vist alle have behov for en gang imellem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *