Nogen gange tager tingene en uventet drejning

Nogen gange når man bliver nød til at lukke én dør, åbner der sig heldigvis en ny!

Vi bor jo kun til leje hvor vi bor nu, og det har i længe kriblet i os for at få vores eget, et sted hvor vi kan slå rødder og bygge rede. Dette “behov” er bestemt ikke blevet mindre efter vi skal være forældre lige om lidt, og indtil for meget kort tid siden var det egentligt planen at vi skulle overtage min (Malene´s) Bedstefars ejendom i V.Nebel ved Esbjerg. Men vi har også måtte være realistiske og kigge på økonomien, sat op imod hvor meget renovering der ville skulle laves derovre, og med en drøm om at jeg måske på sigt kan nøjes med en halvtids stilling væk fra hjemmet, så vores barn/børn ikke skal være så mange timer i institution, så kunne det bare ikke hænge sammen!

Det var en træls ting at komme frem til, men omvendt var vi begge enige om at se fremad, i stedet for at sætte ned os og være ærgerlige over det. Derfor blev vi enige om at begynde at se andre muligheder inden for det budget vi syntes var realistisk at kunne få til at hænge sammen, med de ønsker og drømme vi har.

En aften ganske kort tid efter sad vi i gode venners lag, lidt uden for Ølgod og luftede ideer/fremtidsplaner, og vupti kom en ny ide/plan op! Naboejendommen er til salg – den skal I kigge på! Den ligger kun knap 2km fra byen, har lidt jord og ellers en masse plads både i stuehus og udebygninger til stort værksted, lidt dyr og måske lidt andre muligheder på sigt!

Derefter gik det stærkt! Kun et par dage efter så vi ejendommen sammen med sælger selv, og ugen efter med ejendomsmægleren, og så var vi egentligt klar til at give et bud – kort tid efter gav både bank og kreditforening grønt lys, og vi er nu snart husejere!!

Så 1/8 får vi nøglerne til vores kommende hjem, vores børns kommende barndoms hjem, vores sted med nye muligheder og udfoldelse – VORES rede!

Vi syntes vi har fået meget for vores penge her, et solidt stuehus, der selvfølgeligt er gammelt, og skal renoveres hen af vejen, men ikke så ringe at vi ikke vil kunne bo i det og renovere efterhånden som pengene og tiden rækker til det. 3 ha jord der giver os mulighed for lidt dyrehold, der er større end det vi har nu, men stadig ikke mere jord end vi kan kan overskue både økonomisk og i det daglige. Nogen okay staldbygninger, hvor der også skal gøres nogen ting, men hvor Morten kan få det store værksted han længe har drømt om, samt andre muligheder på sigt – vi har ideer nok 🙂 og en af de ting der virkeligt har tiltalt os er at det kun ligger knapt 2 km fra Ølgod by, som er en by, der på trods af sin størrelse er fuld af liv, med mange gode butikker, skole til 10. klasse, svømmehal, spisesteder osv. så selv om vi kommer til at bo på landet er der alligevel ikke længere ind til byen end man kan trille derind med barnevogn og handle og at ungerne på sigt selv kan cykle i skole.

Så nu er vi gået i gang med den helt store oprydning – mens vi alligevel går og venter på “Blop” og håber på at få en nem dreng der også tillader lidt pakning af flyttekasse en ny og næ den kommende tid 🙂