Nu må der vist strammes op!

Hold nu op!! – Nu er der igen gået ALT for længe siden vi har fået opdateret hjemmesiden! Vi må vist til at stramme lidt op! Men jeg håber de fleste af jer der kigger forbi også følger os på enten facebook eller instagram hvor jeg er noget mere flittig til at få opdateret om hvad vi går og laver.

Vi har slet ikke fået præsenteret jer for Josefine der kom til verden 16.12.17 – en skøn lillesøster, som vi alle elsker højt!

Ud over Josefine er blevet en del af vores familie, sker der en masse over det hele på gåden. Vi besluttede at lægge 1. sal lidt i bero, og har istedet brugt en del tid på at få hegnet have og gårdsplads ind og Morten har fået lavet en masse fine låger. Det er en prioritering vi har gjort for at jeg kan passe børne alene mens Morten fx skal videre på 1. sal, men inden haven var indhegnet ture jeg ikke gå fra Villads for fx at putte Josefine eller skifte hende, uden at tage ham med. Han er kun 2 år og handler stadig på impulser, og med en sø i baghaven og vejen ca. 100 meter fra ejendommen kan det hurtigt blive farligt!