Nyt fuglefoderhus, nyt loft i vaskerummet og opstart af køkkenhaven

I fredags var vejret simpelhen bare fantastisk, og som jeg skrev i et tidligere indlæg, så faldt jeg altså pladask for en nyt fuglefoderhus, på en hjemmeside hvor jeg bestille frø – den måtte vi altså bare eje.

Fredag satte Morten (og Villads) den op for mig, eller Villads fulgte ihvertilfælde nøje med fra køkkenvinduet hvad far lavede. Vi elsker fuglene, og Villads er meget optaget af dem når de spiser fra holderen med mejsebolde, som i forvejen hænger ved vores køkkenvindue, så jeg er sikker på vi alle for stor glade af den lille foderlade, som nu er sat op ude foran vores køkkenvindue.


Ud over at sætte fuglehus op, så blev Morten også færdig med at sætte loft op i vores vaskerum. Det er ved at blive et rigtig godt rum efter vi fik malet hvidt, vi har fået sat radiator op, lavet loft og nyt lys, så er det blivet rigtig godt, og lige plads til man kan have et tørrestativ stående – og ja selvfølgelig er der også her gang i lidt forspirring i vindueskarmen (se billede) 😀


Søndag fik vi taget første skridt til vores nye køkkenhave – Morten fik gang i fræseren, som var en af de ting der fulgte med ejendommen som løsøre i forbindelse med vores hushandel, og jeg skal hilse fra Morten og sige den ikke er for “kagearme” men at den tager ved når den vil fremad. Vi skal nok over det nogen gange, da der hvor vi vil have køkkenhaven anlagt, har været græsmark i mange år, så rødderne har godt fat! Så tænker den skal fræses et par gange, og så skal vi have revet græstørv væk osv, inden vi kan komme igang med at så og plante.

IMG_0231