Om os

Landlivet.dk er en lille hobbylandbrug med omtanke, beliggende 1,8 km fra byen Ølgod i Midt/Vestjylland. Ideen er at lave selvforsyning på hobbyplan og gøre det med fokus på dyrevelfærd og omtanke for miljøet. Vi købte ejendommen “Virkelyst” maj 2016, med overtagelse 1. august, og ser nu frem til at lægge mange gode timer i noget der er vores eget.

IMG_0046
Malene:
Malene er uddannet landmand med kvæg i speciale, og har arbejdet både i kvæg og svinebesætning. Hendes hjerte har altid banket for dyr og at dyr skal have det godt. Det er derfor oftest Malene der indkøber dyrene og Morten den bygger huse og indhegninger til dem.
I erhvervslivet er Malene dog stoppet i landbruget og prøvet. kræfter af med livet som pædagogmedhjælper, men pt bruges tiden på barsel med vores lille guldklump Villads

 

IMG_0034
Morten:
Morten er uddannet elektriker og arbejder til dagligt som projektleder for ca. 60 mand i et stort firma der producere eltavler. Morten er en rigtig handy-mand og værkstedet bugner af kvalitetsværktøj og det er ikke småting han kan trylle frem når han først går i gang. Der er altid projekter nok at begive sig i kast med, når man har en kone der gerne vil have flere og flere dyr der alle skal have huse og indhegninger.

IMG_0359Vi blev gift hjemme i stuen d. 31 december 2015 – for der var Villads efter lang tids kamp endeligt i maven, og derfor udsatte vi vores planer om et stort og flot kirkebryllup. Den drøm lever dog stadig, og vi håber på der på et senere tidspunkt kan blive råd til kirkelig vielse med en efterfølgende større fest – men med et lille landsted med mange projekter og forbedringsplaner har det nok første prioritet nogle år frem.

Sammen har vi lille Villads, som er det mest fantastiske vi har oplevet sammen, han har været ventet i over 3 år, og det har kostet mange op og nedture inden vi stod med ham i armene – men han har været det hele værd! Vi glæder os til mange fantastiske stunder med den lille fyr og forhåbentligt kommende søskende – vi glæder os til at lære ham/dem om de værdier vi vægter højt, involvere ham/dem i det liv på landet vi holder meget af, og i det hele taget gøre ham til en god og kærlig dreng med omsorg for andre mennesker – hvilket i dagens Danmark desværre ikke længere er en selvfølge!

Verdens dejligste Buller :)

Verdens dejligste Buller 🙂